Ευχές σε όλους τους Πολίτες της Κρήτης εν όψει του Πάσχα και της Αναστάσεως του Κυρίου, απευθύνουν με μήνυμα τους οι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές Κρήτης :

« Σε λίγες ώρες, την θλίψη από την Σταύρωση θα διαδεχθεί η χαρά & η λάμψη της Ανάστασης, τα πανανθρώπινα & διαχρονικά μηνύματα της.Μηνύματα αισιοδοξίας, ειρήνης, αγάπης, αλληλεγγύης, περισυλλογής, ατομικής & συλλογικής.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη το μήνυμα της Αναστάσεως να σημάνει μια νέα περίοδο αισιοδοξίας, για να ξεπεράσουμε μέσα από κοινή προσπάθεια τις προσωπικές & συλλογικές δυσκολίες, την παρακμή, τον αρνητισμό, τις εύκολες υποσχέσεις, που επι χρόνια καθόρισαν την πορεία μας, να επιτύχουμε την ατομική αναγέννηση, και το κυριότερο την αναγέννηση της χώρας, κυρίως ηθική & πνευματική.

Η Κοινωνία, όλοι μας, που αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη οικονομική-κοινωνική πραγματικότητα, πρέπει να αναδείξουμε τις αρετές μας, να εργασθούμε για την ενίσχυση όλων εκείνων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχουμε και τα οποία έχουμε ξεχάσει, την δημιουργία, την αρετή, την συννενόηση.

Το Αναστάσιμο φώς ας δώσει σε όλους μας το μήνυμα να μην επιτρέψουμε η θλίψη και όσα αρνητικά συνοδεύουν την σημερινή δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, να βρούν έκφραση μέσω διχαστικών μηνυμάτων , αδιέξοδου φανατισμού, καλλιέργειας μίσους, να επικρατήσει η ενότητα, η αγάπη, η κοινωνική αλληλεγγύη, η συμπόρευση της ελληνικής κοινωνίας. »

Χρόνια Πολλά, Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη σε όλους τους Κρητικούς & τις Κρητικές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook