Τον πλέον πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς ανακοίνωσαν δια της εκπροσώπου τους ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, προκαλώντας έκπληξη στους απανταχού θαυμαστές τους.

Το δαχτυλίδι που προσέφερε ο Brad Pitt στην Jolie στην πρόταση γάμου σχεδιάστηκε από τον Robert Procop, ο οποίος αποκάλυψε ότι το σχέδιο βγήκε κάτω από την καθοδήγηση του διάσημου ηθοποιού.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Brad Pitt, Σίνθια Πρετ-Ντέιντ, η πρόταση γάμου «ήταν μια υπόσχεση για το μέλλον και τα παιδιά είναι πολύ ευτυχισμένα». Μέχρι στιγμής, διευκρίνισε, δεν έχει οριστεί ημερομηνία για το γεγονός.

Η Angelina Jolie εθεάθη να φορά το δαχτυλίδι αυτόν τον μήνα, όταν επισκέφθηκε μουσείο του Λος Άντζελες με τον οκτάχρονο γιο της, Pax και τον Brad Pitt. Το δαχτυλίδι εκτιμάται ότι κόστισε περίπου 250.000 δολάρια.

\"brangelina_ring\"

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ναι, ο Robert Procop σχεδίασε το δαχτυλίδι για την Angelina Jolie, σε συνεργασία με τον Brad Pitt» ανακοίνωσε εκπρόσωπος του οίκου. Ο ίδιος ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι ο Brad Pitt είχε πολύ συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του και επέμενε να βγει τέλειο. Επίσης, ζήτησε διαμάντι της καλύτερης ποιότητας και σε συγκεκριμένο μέγεθος και σχήμα, ώστε να δείχνει τέλειο στο χέρι της συντρόφου του.

Να σημειωθεί ότι η Angelina έχει παντρευτεί στο παρελθόν δύο φορές, την πρώτη με τον ηθοποιό Jonny Lee Miller και τη δεύτερη με τον Billy Bob Thornton. Από την πλευρά του, ο Brad είχε παντρευτεί την Jennifer Aniston.

Παλαιότερα, το ζευγάρι είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παντρευόταν πριν επιτραπεί ο γάμος των ομοφυλοφίλων σε όλη την Αμερική.

\"brangelina_family\"

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook