Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή του Πάσχα 15 Απριλίου 2012, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα πάνω από τις ορεινές περιοχές θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές ή μπόρες,.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 15 έως 23 βαθμούς και στα ορεινά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Δυτικό Κρητικό και το Ανατολικό Λιβυκό ισχυροί.

ΧΑΝΙΑ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά απόψε, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο απόψε, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης απόψε, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 15/4, ο ουρανός θα είναι σχεδόν αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook