Καλό καιρό με τοπικές νεφώσεις και ισχυρούς νότιους ανέμους μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Δευτέρα 16 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 15 ως 24 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 18 βαθμούς.

Ισχυροί και από το απόγευμα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Τοπικά ισχυροί νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Για αύριο Δευτέρα 16/4, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Για αύριο Δευτέρα 16/4, ο καιρός θα είναι αίθριος, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Για αύριο Δευτέρα 16/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 18 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Για αύριο Δευτέρα 16/4, περιμένουμε αρχικά νεφώσεις και στην συνέχεια ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

(meteo.gr)