Οι ανάγκες της νέας της ταινίας έχουν φτάσει την Anne Hathaway στα όριά της. η διάσημη και γοητευτική την Anne πρέπει οπωσδήποτε να κατέβει 2 νούμερα μέσα σε μερικές μόνο μέρες. Συγκεκριμένα οι φήμες λένε πως πρέπει να χάσει περίπου 8 κιλά σε 3 εβδομάδες.

Γι\’ αυτόν το λόγο η Anne τρώει μόνο 2 μήλα την ημέρα και παίρνει κάποια συμπληρώματα διατροφής. Η 29χρονη ηθοποιός κάνει αυτή την εξαντλητική δίαιτα για τον ρόλο της στην ταινία «Les Misérables» . Η Anne θα υποδυθεί μία εργάτρια που πεθαίνει κι επιστρέφει ως φάντασμα, ονόματι Fantine.

\"\"

\”Έχει μόνο δεκαπέντε ή είκοσι μέρες για να χάσει όσο πιο πολύ βάρος γίνεται, γιατί τώρα γυρίζει τις σκηνές που την δείχνουν υγιή και στα κιλά της, αλλά σύντομα θα πρέπει να γυρίσει τις σκηνές του θανάτου της και θα πρέπει να φαίνεται καταπονημένη και αδυνατισμένη \” δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της.

Μάλιστα, οι θυσίες της ηθοποιού δεν σταματούν εκεί καθώς, για τις ανάγκες του ρόλου της Fantine, αναγκάστηκε να κουρέψει σχεδόν σύριζα τα πλούσια καστανά μαλλιά της!

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook