Δύο ώρες μας χωρίζουν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision και την επιλογή του υποψηφίου που θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για Γερμανία! Ποιος άραγε από τους έξι υποψηφίους θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τη Γερμανία; Θα είναι κάποιος από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί, τον Λούκα Γιώρκα και τη Νίκη Πόντε, ή θα γίνει η μεγάλη ανατροπή; Οι απαντήσεις θα δοθούν απόψε στις 22:00 από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr), καθώς και από την ERTworld.

Προς το παρόν, εμείς θα σας δώσουμε μια μικρή γεύση από το πώς θα εμφανισθούν οι έξι υποψήφιοι το αποψινό βράδυ! Στην αρχή, θα δούμε και τους έξι υποψήφιους μαζί στη σκηνή, οι οποίοι σε μία μουσική αναδρομή, θα μας ταξιδέψουν στα προηγούμενα χρόνια του διαγωνισμού, τραγουδώντας παλιά και αγαπημένα κομμάτια που έχουν ήδη ακουστεί στην Eurovision.

Όσο για τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν, έχει ως εξής:

Πρώτοι, πρώτοι θα βγουν στη σκηνή τα Κόκκινα χαλιά… Απλά, λιτά και χωρίς πολλά πολλά, αφού θέλουν να δώσουν  ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι. Θα ακολουθήσει η εμφάνιση της Βαλάντως Τρύφωνος, η οποία επέλεξε να επικεντρωθεί στην μπαλάντα της. Ωστόσο, η έκπληξη που κρατά για το κοινό θα αποκαλυφθεί λίγο πριν το τέλος του κομματιού.

Το συγκρότημα Τριημιτόνιο θα βγει στη σκηνή με την εθνική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής, που συμμετείχε τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μάλιστα, τα κορίτσια θα συνοδεύσουν το συγκρότημα πλήρως εξοπλισμένα, με τις κορίνες, τα στεφάνια και τις κορδέλες τους, προσφέροντάς μας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη τώρα… θα συνοδεύεται μόνο από κορίτσια, ενώ ο Λούκας Γιώρκας θα περιστοιχίζεται μόνο από άντρες. Αυτό που περιμένουμε με αγωνία να δούμε είναι αν τελικά ο Λούκας χορέψει το ζεϊμπέκικο που του δίδαξε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Τέλος, όσοι έχουν ήδη δει την τελική πρόβα της Νίκης Πόντε, μιλούν για πραγματική «αποθέωση». Η μικρή Νίκη, θα ερμηνεύσει το κομμάτι της συνοδευόμενη μόνο από άντρες χορευτές.

Tα έξι υποψήφια τραγούδια είναι τα παρακάτω!