Λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών αργά το βράδυ στα δυτικά, περιμένουμε την Τρίτη 17 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 27 βαθμούς και στα ορεινά από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με εξασθένηση το βράδυ. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με εξασθένηση το βράδυ.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 21 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 8 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/4, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω απο τον Άγιο Νικόλαο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη 17/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook