Είναι πλέον επίσημο. Η Porsche ετοιμάζει ένα «προσιτό» roadster, το οποίο θα είναι στο μέλλον το βασικό αυτοκίνητο της εταιρίας (αυτό που θα φέρει πελάτες οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν μπορούν να αγοράσουν κάποιο από τα μοντέλα τους).

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Ματίας Μίλερ επιβεβαίωσε αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη τους τελευταίους μήνες και μάλιστα είπε ότι υπάρχει ήδη ένα πρωτότυπο το οποίο επιδεικνύεται σε κλειστές ομάδες ατόμων (focus groups) προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία για το marketing του προϊόντος.

Ο κ. Μίλερ ωστόσο διευκρίνισε ότι το βασικό τους ερώτημα τώρα είναι ο χρόνος στον οποίο θα γίνει η παρουσίαση του αυτοκινήτου, ώστε να μην βλάψει την premium εικόνα που έχει η Porsche. Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Πότε είναι η σωστή στιγμή για να το λανσάρουμε; Τώρα; Σε τρία χρόνια; Σε επτά χρόνια;».

Οι Γερμανοί παράλληλα εξελίσσουν κι έναν κινητήρα για το σημερινό «entry-level» αυτοκίνητο της Porsche, την Boxster (φωτογραφία). Το νέο μοτέρ θα είναι 4κύλινδρο, με χωρητικότητα 2,5 lt κι απόδοση περίπου 365 PS.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook