Το μυαλό τους στον οβελία είχαν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και οι διοικούντες του ΟΦΗ αφού τα διαδοχικά ρεπό που δόθηκαν λόγω Πάσχα, στέλνουν τους κρητικούς στην Κέρκυρα με μια προπόνηση. 
Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση μετά την Ανάσταση, εκεί ο Νίκος Αναστόπουλος θα επιλέξει την αποστολή για τον αγώνα στο νησί των Φαιάκων που έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. 
Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ ταξιδεύει περιμένοντας το φινάλε του πρωταθλήματος που έχει για εκείνον διαδικαστικό χαρακτήρα. 
Ωστόσο το πριμ που έχει προσφέρει στους παίχτες του Αναστόπουλου ο Γιάννης Κουράκης, δίνει διαφορετικό ενδιαφέρον στον αγώνα. Το πριμ δεν αφορά μόνο τη νίκη αλλά και την ισοπαλία.
 Αυτό που μένει να δουν οι φίλαθλοι των κρητικών είναι πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα και αν με την απόδοση και κυρίως με το αποτέλεσμα βοηθήσουν τον συμπολίτη Εργοτέλη. 
Τα χρήματα πάντως αποτελούν ένα σημαντικό κίνητρο, ειδικά για τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Πάντως η ομάδα του Αναστόπουλου ταξιδεύει με ελλείψεις στην Κέρκυρα, αφού δεν παίζουν οι Παπουλής, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Βερόν, Καπάνταης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook