Άρχισαν οι ροζ αποκαλύψεις για τα περίφημα «bunga bunga» πάρτι του Μπερλουσκόνι, καθώς τα κορίτσια που συμμετείχαν έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στο δικαστήριο και να δίνουν πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές σχέσεις που είχαν μαζί του. 

Η ακρόαση είναι μέρος της μεγάλης υπόθεσης με την χορεύτρια Καρίμα ελ Μαχρούγκ ή γνωστή ως «Ρούμπι». Οι κατήγοροι στην υπόθεση χρεώνουν στον Μπερλουσκόνι ότι έκανε σεξ μαζί της 13 φορές όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη και καταχράστηκε την εξουσία του ως πρωθυπουργού για να την βγάλει από την φυλακή όταν ήταν ύποπτη κλοπής.Στην κατάθεση της, ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνου, η μαροκινή χορεύτρια Ιμάν Φαντίλ, 27 ετών, μίλησε για τα περιβόητα πάρτι. Η Ιμάν Φαντίλ, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το 2010 συμμετείχε σε σειρά δείπνων, στην βίλα του 'Αρκορε, ενώ, τον περασμένο Αύγουστο είχε παρουσιασθεί, με δική της πρωτοβουλία, στην εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, για να διηγηθεί την προσωπική της εμπειρία, από τις βραδιές αυτές.Η σημερινή της κατάθεση, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ιταλικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης. «Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα στο κεφάλι. Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε, συνεχίζοντας να χορεύει λαπ ντανς. Κάποιες κοπέλες, δεν φορούσαν εσώρουχα», κατέθεσε η Ιμάν Φαντίλ.

Σε σχέση με μια άλλη φάση του «πάρτι», η Ιμάν Φαντίλ πρόσθεσε: «μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία λαπ ντανς. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε, γδύθηκε, δηλαδή, και κράτησε μόνο ένα εσώρουχο στρίγκ στην ίδια απόχρωση του δέρματος της».Στην κατάθεσή της, η μαροκινή χορεύτρια, υπογράμμισε πως «κατάλαβε ότι όσες κοπέλες έμεναν και μετά την γιορτή στην βίλα, εξασφάλιζαν μεγαλύτερα ποσά».Στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν τόσο η Ambra Battilana όσο και η Chiara Danese. Βέβαια ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός μέχρι σήμερα επιμένει ότι οι γιορτές του «ήταν απλά δείπνα, χωρίς καμία πονηρή παρεκτροπή».

real.gr