Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι έχει γενέθλια στις 18 Απριλίου. Χρονολογία γέννησης; 1987. Σωστά. Είναι Κριός και σε λίγες μέρες θα γίνει (μόλις) 25. Ας πούμε λοιπόν μερικά πράγματα για αυτή, ρίχνοντας φυσικά μια ματιά σε φωτογραφίες και ένα απίστευτα, απερίγραπτα, εκπληκτικά, αδιανόητα σέξι βίντεό της.

Η Ρόζι κατάγεται από το Πλίμουθ της Αγγλίας. Ναι, σε αυτή τη μικρή πόλη είχαν την χαρά να δουν για πρώτη φορά την ομορφιά και το νάζι της. Δουλεύει ήδη εννιά χρόνια ως μοντέλο και έχει καταφέρει να «κερδίσει» ακόμα και τη Μέγκαν Φοξ –καλά το κατάλαβες, είναι αυτή που της πήρε την θέση στο Transformers και έχει πολύ περίεργο όνομα για να τη θυμάσαι.

Ας κάνω ένα break από τις άχρηστες πληροφορίες και να σε αφήσω να δεις αυτό (ΣΥΣΤΑΣΗ: Μην είσαι στην δουλειά, κλείσε την πόρτα, σβήσε τα φώτα και βάλτο full screen. Αν είσαι στη δουλειά, κλείσε την πόρτα, σβήσε τα φώτα και βάλτο full screen. Αν δεν σε έχει αξιώσει ο θεός να έχεις δικό σου γραφείο, περίμενε να πας σπίτι, κλείσε την πόρτα, σβήσε τα φώτα και βάλτο full screen)

Η Ρόζι είναι η γυναίκα που βλέπεις στο μπαρ και δεν μπορείς με καμία παναγία (συγχώρα με, μέρες που είναι) να πας και να της μιλήσεις. Είναι τόσο ρομποτικά όμορφη και αψεγάδιαστη που λες στο εαυτό σου “άστο καλύτερα”. Αν βέβαια έχεις πιει αρκετά και οι αναστολές σου έχουν κατέβει υπόγειο και τολμήσεις να την πλησιάσεις, τότε είναι σίγουρο πως μόλις δεις από κοντά τα υπέροχα (και υπέρογκα) χείλη της θα καταλάβεις ότι έκανες λάθος και θα γυρίσεις. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια: “Δεν με πλησιάζουν οι άντρες”. Δεν φταις εσύ, ούτε εμείς.

 

\"\"

 

Βέβαια υπήρχαν και μερικοί θαρραλέοι που δεν δίστασαν εκείνο το κρίσιμο δευτερόλεπτο. Το «θαρραλέοι» δεν είναι τυχαίο. Ένα όνομα θα σου πω. Τζέισον Στέιθαμ. Εδώ και δύο χρόνια, η Ρόζι τα έχει με τον ατρόμητο θαρραλέο φαλακρό που έχεις δει σε διάφορες ταινίες δράσης –τις μόνες ταινίες δράσης που βλέπει με ευχαρίστηση και η δική σου κοπέλα. Χμ, δεν φαντάζομαι να πίστευες τόσο καιρό ότι ξαφνικά είχε αλλάξει γούστα και προτιμά να βλέπει ξύλο, πυροβολισμούς και κυνηγητά;

 

Το ξέρω ειλικρινά ότι αυτά που γράφω εδώ και δύο παραγράφους, δεν τα έχεις διαβάσει καθόλου. Το μυαλό σου είναι ακόμα εκεί που η Ρόζι κάνει στριπτίζ και αρχίζει να βγάζει την καπαρντίνα. Από μέσα φοράει μόνο μαύρα δαντελωτά εσώρουχα. Σε δένει και αρχίζει να σου χορεύει τρίβοντας το κορμί της στο δικό σου. Μέχρι που βγάζει και το κάτω εσώρουχο…

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

 

Το σταματάω γιατί ξέρω ότι ούτε αυτή την παράγραφο διάβασες ολόκληρη. Έκλεισες την πόρτα, έσβησες τα φώτα, το έβαλες σε full screen και πάτησες PLAY. Και καλά έκανες.

yupi..gr

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook