Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 16 έως 23 βαθμούς και στα ορεινά από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και στο Λιβυκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις και κατά περιόδους τοπικά θυελλώδεις.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τα Χανιά σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/4, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους ως 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα μετά το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους ως 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/4, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/4, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με το θερμόμετρο στους 18  βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ.

Για αύριο Τετάρτη 18/4, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

(meteo.gr)