Ο Νίκος Κοκολοδημητράκης επιστρέφει στην εθνική μας ομάδα χάντμπολ για την αναμέτρηση με την Ολλανδία που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο ΔΑΚ Κλαδισού για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φιλάθλους των Χανίων.

Ο Χανιώτης πίβοτ που επιστρέφει στην εθνική έπειτα από απουσία δυο ετών μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομοσπονδίας δηλώνοντας πιστός στην εθνική και έτοιμος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Πιστεύω πως με τη συμβολή μου στην εθνική ομάδα σε αυτό τον αγώνα με την Ολλανδία που γίνεται στην πατρίδα μου τα Χανιά θα αποτελέσω ένα σημαντικό λόγο για το χανμτπολικό και μη χανιώτικο κόσμο να έρθει στο γήπεδο» τόνισε ο «Κόκο» ο οποίος μίλησε και για την επιστροφή του «Όσο για την επιστροφή μου πιστεύω πως μπορώ να δώσω ένα έναυσμα στους συμπαίκτες μου τόσο ψυχολογικό όσο και αγωνιστικό και αυτό ειδικότερα στα νέα παιδιά. Οι συμπαίκτες μου όταν ανακοινώθηκε η κλήση με πήραν πολλά τηλέφωνα κάτι που με συγκίνησε ιδιαίτερα.
Προσωπικά ποτέ δεν είχα κλείσει την πόρτα στην εθνική και όλο αυτό τον καιρό απείχα λόγω προσωπικών επιλογών. Ποτέ δεν έκρινα ποτέ δεν σχολίασα τώρα βέβαια βλέπω πως γίνονται και προσπάθειες για καινούργια πράγματα, έτσι λοιπόν συζητήσαμε και με τον προπονητή Νίκο Μάντζο και είπαμε προχωράμε. Θα προσπαθήσω και εγώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να έχω την καλύτερη δυνατή απόδοση για μεγάλη διάρκεια μέσα στον αγώνα. Ελπίζω να αξιοποιηθώ τα μέγιστα. Εγώ είμαι δίπλα στην εθνική και τη στηρίζω, είτε παρών είτε απών. Χάρηκα για την επιστροφή μου αυτή και ελπίζω να είναι και γούρικη έδρα τα Χανιά . Η πόλη μου περιμένει αυτή τη διοργάνωση με μεγάλη υπερηφάνεια εφόσον δεν έχει φιλοξενηθεί ποτέ επίσημη διοργάνωση ομαδικού αθλήματος εθνικής ομάδας από το 1986 που είχε γίνει κάποια φιλική διοργάνωση εθνικού συγκροτήματος
»

Στο πλαίσιο του αγώνα της εθνικής μας στα Χανιά η ομοσπονδία σε συνεργασία με τοπικούς φορείς έχει προγραμματίσει μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο τη προώθηση και διάδοση του χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη και την Τετάρτη 8-9 Μαρτίου από τις 9πμ-1μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Χανιών θα πραγματοποιηθεί «Φεστιβάλ Δημοτικών Σχολείων Νομού Χανίων» για μικρούς αθλητές της τετάρτης, πέμπτης και έκτης Δημοτικού.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Κρήτης και με τη συμπαράσταση του Υπουργείο παιδείας δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων με επικεφαλής τον Διευθυντή Σχολικού Αθλητισμού κ Σ.Δασκαλάκη και με τη συμβολή του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Χανίων και Ρεθύμνου με επικεφαλής τον κ. Γ.Λυρώνη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook