Εκπνέει σήμερα η προθεσμία εκδήλωσης προκαταρκτικού ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση του Ελληνικού, συμπεριλαμβανομένης και της παραλιακής ζώνης του Αγίου Κοσμά.

Επενδυτές από το Λίβανο, την Κορέα, το Ισραήλ και άλλες χώρες φέρονται ως ενδιαφερόμενοι για την έκταση του Ελληνικού, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ενδιαφέρον αναμένεται να εκδηλώσουν ασιατικοί, αλλά και ευρωπαϊκοί όμιλοι.

Σημειώνεται πως η χρήση, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των ακινήτων και των κτιρίων και εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά Αττικής, εμβαδού 426.011,22 τ.μ., καθώς και του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας (Μαρίνα) εμβαδού 529.792,60 τ.μ., έχουν περιέλθει στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνικό – Εταιρεία Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων Ελληνικού Αεροδρομίου Ανώνυμη Εταιρεία» (Ελληνικό ΑΕ).

Στην ίδια εταιρεία ανήκει η χρήση, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, συνολικής έκτασης 5.249.873,49 τ.μ..

Η Ελληνικό ΑΕ δικαιούται να ενεργεί κάθε σχετική πράξη διαχείρισης, αξιοποίησης και εν γένει εκμετάλλευσης για δικό της λογαριασμό και στο όνομά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook