Το κρίσιμο παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με το Ρούβα θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου, με τη χανιώτικη ομάδα να έχει αυτήν την αγωνιστική ρεπό.

Η διοίκηση του ΑΟΧ θέλοντας στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Πετράκη να υπάρχει ο 12ος παίκτης, ο κόσμος, διοργανώνει δωρεάν εκδρομή στη Γέργερη.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ οργανώνει δωρεάν εκδρομή (μετακίνηση) με πούλμαν, για την καθοριστική αναμέτρηση με τον Ρούβα στη Γέργερη Ηρακλείου την Κυριακή 29 Απριλίου.Το πούλμαν θα αναχωρήσει το πρωί της ίδιας ημέρας και θα επιστρέψει το βράδυ, σε ώρες που θα καθορισθούν επακριβώς με σχετική επόμενη ανακοίνωση. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες όπως και η χωρητικότητα του γηπέδου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΑΟΧ να δηλώνουν εγκαίρως συμμετοχή στα τηλ. 6909113309 και 2821028227 καθότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.


Είναι νομίζουμε περιττό να κάνουμε μνεία για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και για την ανάγκη στήριξης της ομάδας στη φιλόξενη έδρα του Ρούβα, από τους φιλάθλους της."Λευτέρης Αντωνακάκης