Ο Νίκολας Γκαλατσιάτος έχει μία πιτσαρία η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα με ποντίκια. Επίσης, έχει πρόβλημα με τον ανταγωνισμό, δηλαδή τα τριγύρω εστιατόρια. Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τι έκανε; Πήρε ένα τσουβάλι ζωντανά ποντίκια και τα αμόλησε στον χώρο του διπλανού εστιατορίου, και συγκεκριμένα στην ψευδοροφή του μπάνιου.

Οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση είπαν: «Δεν έχουμε ξαναβιώσει τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια! Αυτό είναι τρομοκρατία τροφίμων!»

Πώς όμως ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε την «εγκληματική ενέργεια» του Γκαλατσιάτου;

Ο ομογενής πήγε στο εστιατόριο και ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Αυτό, κίνησε υποψίες στον ιδιοκτήτη ο οποίος πήγε να τσεκάρει πως όλα ήταν ΟΚ. Παρατηρώντας το χώρο, είδε ότι το ταβάνι είχε παράξενα σημάδια. Έτσι, ανακάλυψε το σάκο με τα ποντίκια, και, χωρίς να ξέρει τι είχε μέσα η τσάντα, κάλεσε την αστυνομία.

Όταν η αστυνομία κατέφτασε στο «χώρο του εγκλήματος», είδε τον ίδιο άντρα να πετάει άλλον έναν σάκο σε διπλανό κάδο απορριμμάτων. Έτσι, τον συνέλαβαν επί τόπου και παραμένει στη φυλακή ώσπου να οριστεί δικάσιμος.

Αν αναρωτιέστε πού βρήκε ο Νικόλας τα ποντίκια, όχι δεν τα μάζεψε από το μαγαζί του, τα αγόρασε από pet shop!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook