Βραβείο… σκηνοθεσίας διεκδικεί ο τρόπος με τον οποίο μια οργανωμένη σπείρα κακοποιών κατάφερε να αρπάξει μεγάλο χρηματικό ποσό από έναν επιχειρηματία της Ξάνθης. Εκείνο που εντυπωσίασε ακόμη και τους αστυνομικούς στους οποίους κατέφυγε το θύμα, ήταν ο άψογος συγχρονισμός των δραστών!

Το θύμα, ιδιοκτήτης ενός διαλογητήριου έξω από την πόλη, είχε κάνει ανάληψη ύψους 8.000 ευρώ από τράπεζα της Ξάνθη και ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Ξαφνικά, ένας άγνωστος πετάχτηκε μπροστά του και πάτησε απότομα φρένο για να μην τον χτυπήσει. Φαίνεται, όμως, πως ήταν μέλος της σπείρας και ένας συνεργός του βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει αθέατος το ακινητοποιημένο όχημα και να τρυπήσει το πίσω λάστιχο, χωρίς ο επιχειρηματίας να τον αντιληφθεί!

Το λάστιχο ξεφούσκωσε μέσα σε λίγα λεπτά, όταν το θύμα βρισκόταν στο ύψος του 1ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Ξάνθης- Καβάλας, αναγκάζοντάς τον να καταφύγει στο πρώτο συνεργείο αυτοκινήτων που βρήκε. Όσο, όμως, επισκεύαζε τον τροχό του, οι δράστες που τον παρακολουθούσαν αθέατοι βρήκαν ευκαιρία να αρπάξουν τα χρήματα και να εξαφανιστούν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook