Σε συνέντευξή της στο «TV Έθνος», η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για την εκπομπή της αλλά και για το πώς πιστεύει ότι θα την επηρεάσει η μετακίνηση της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη.

«Η κρίση στα media δυστυχώς βαθαίνει. Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους, ενώ όσοι παραμένουν, εργάζονται σε κλίμα ανασφάλειας για το αύριο. οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν όλους μας. Οι αποδοχές μας μειώνονται όλο και περισσότερο, ενώ τα μέσα που διαθέτουμε για να παρουσιάσουμε ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν είναι όλο και λιγότερα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε μια νέα τηλεοπτική πραγματικότητα και να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να επιβιώσουμε» τόνισε αρχικά η 41χρονη παρουσιάστρια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στη δομή του «Μίλα» μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν: «Αν αλλάξουμε κάτι, θα γίνει από τον Σεπτέμβρη. Η εκπομπή με τη σημερινή της μορφή ικανοποιεί περισσότερο τον τηλεθεατή, καθώς από την πρώτη μέρα της αλλαγής της αύξησε τα ποσοστά τηλεθέασης» είπε.

Όσο για την «Μεσημεριανή Μελέτη», που πλέον θα δίνει το lead in στο «Μίλα»: «Την Ελεονώρα την πιστεύω πολύ. Η “Πρωινή Μελέτη” ήταν μια πολύ δεμένη, δουλεμένη και με εξαιρετικά θετική ενέργεια εκπομπή. Η “Μεσημεριανή Μελέτη” θα είναι ακόμα καλύτερη. Ο ανταγωνισμός μας κάνει όλους καλύτερους. Εννοείται ότι οι δύο εκπομπές είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Μια καλή πορεία της Ελεονώρας αναμφισβήτητα θα βοηθήσει πολύ και το “Μίλα”» σχολίσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook