Παρουσιάστηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηρακλείου, ωστόσο φαίνεται πως ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά.

 Όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει περίεργο, ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώθηκαν την προηγούμενη βδομάδα τα πρόσωπα που συμμετέχουν στη λίστα δημιουργεί ερωτηματικά για το αν όλοι τελικά θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο όταν αυτό φτάσει στην κάλπη, στις 6 Μάιου.

Απουσία με νόημα;

Έτσι κατά την σημερινή παρουσίαση απουσίαζαν τρία πρόσωπα. Ο ένας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Β. Βενιζέλος (γεγονός αναμενόμενο), ο δεύτερος ήταν ο Αντώνης Βγόντζας, και τέλος η Ελένη Ινιωτάκη. 
Αν για τον κο Βγόντζα δεν προκύπτει πρόβλημα, δεν συμβαίνει το ίδιο με την κα Ινιωτάκη, αφού μπορεί να επικαλέστηκε λόγους υγείας για τους οποίους δε βρέθηκε στην παρουσίαση αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει διαφορετικό θέμα που αφορά στην υποψηφιότητα της, καθώς οι ίδιες πηγές την θέλουν να μην επιθυμεί να είναι υποψήφια στις εκλογές. 
Έτσι το… κατά τα άλλα κλεισμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι μέχρι και τώρα στον αέρα. Το θέμα πρέπει να έχει ληφθεί άμεσα μέσα στις επόμενες μέρες, σίγουρα πριν την άφιξη Βενιζέλου στο Ηράκλειο. Η απροθυμία πάντως της μεγαλύτερης μερίδας των τοπικών στελεχών να βρεθούν ανάμεσα στις θέσεις του ψηφοδελτίου, φαίνεται ξανά με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. 
Παρουσιάστηκαν τελικά οι οκτώ υποψήφιοι

Σε αυτό το κλίμα παρουσιάστηκαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι :Κεγκέρογλου, Παρασύρης, Σκραφνάκη, Σχοιναράκη, Γιαλιτάκης, Ξυλούρης, Συγγελάκη, Πολιτάκης. 
Ο Γραμματέας της οργάνωσης Μιχάλης Παπαδάκης μιλώντας στο flashnews.gr είπε:
«Το ψηφοδέλτιο συνδυάζει την ανανέωση και την εμπειρία, με στελέχη ικανά και καταξιωμένα.. Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο νίκης που θα κρατήσει ψηλά τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο.»
Ο κος Παπαδάκης δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα με την κα Ινιωτάκη λέγοντας απλά πως βρίσκεται στο νοσοκομείο. 
Ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου τόνισε: «Η τιμητική συμμετοχή Βενιζέλου συμβολίζει την σημασία που δίνει το κόμμα στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Στις 7 Μαίου πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο, για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της.»
Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Γιαλιτάκης που θα βρεθεί για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής δήλωσε : «Με ιδιαίτερη τιμή και βαθύ αίσθημα ευθύνης, αποδέχθηκα την πρόταση να συμμετέχω στο Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας. Ανήκω στη γενιά που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Στη γενιά που της ζητούν να πληρώσει το κόστος των αποφάσεων που αφορούν το παρελθόν αλλά δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον. Σας καλώ να μοιραστούμε την ελπίδα για μια καλύτερη μέρα για τον τόπο μας.»

Μανώλης Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook