Πυρετωδώς προετοιμάζονται στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για την κάθοδο Βενιζέλου και την ομιλία το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό του Λίντο. 
Κλιμάκιο της Ν.Ε. αλλά και στελέχη από το οργανωτικό επιθεώρησαν σήμερα τον χώρο, προκειμένου να δουν που θα στηθεί το βήμα από όπου θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε η συγκέντρωση της Παρασκευής αποτελεί κριτήριο για το που θα κινηθεί το κόμμα τοπικά.
 Άλλωστε εξ αρχής ο πήχης τοποθετείται χαμηλότερα αφού η προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο ΄΄πράσινο΄΄ Ηράκλειο δε θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας αλλά σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ. 
Εκείνο που φαίνεται πάντως να τροποποιείται είναι το πρόγραμμα Βενιζέλου στο νησί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr είναι πολύ πιθανό το σενάριο να μην περιοδεύσει στην υπόλοιπη Κρήτη το Σάββατο και την Κυριακή αλλά να αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα λόγω υποχρεώσεων.
 Αν κάτι τέτοιο συμβεί τότε άγνωστο παραμένει πότε θα έρθει ξανά για να βρεθεί και στην Δυτική Κρήτη. Όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με την επίσκεψη θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. 

Μανώλης Αλεξάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook