Η κίνηση των παικτών του Εργοτέλη να δηλώσουν την στήριξη τους στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη και τα όσα διαδραματίστηκαν στους Ζωσιμάδες, βλέποντας αρνητικά την αποχή από το πρωτάθλημα (με την αιτιολογία ότι ο ΠΣΑΠ δεν αντέδρασε παρά μόνο στο ντέρμπι με των αιωνίων), ευαισθητοποίησαν τους συναδέλφους τους στον ΟΦΗ που εξέδωσαν ανακοίνωση λέγοντας τα εξής: 

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες του Εργοτέλη για την απόφαση που πήραν και στήριξαν το συμπαίκτη μας Πολυχρόνη Βεζυρίδη στην άδικη επίθεση που είχε δεχθεί στις 10/1/11 στο γήπεδο Ζωσιμάδες.

Είναι οι πρώτοι συνάδελφοι μας που δημόσια πήραν θέση στην απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. 

Δυστυχώς μέχρι σήμερα το συνδικαλιστικό μας όργανο ο ΠΣΑΠ έχει κρυφτεί, ίσως γιατί θεωρούν φυσιολογικό γεγονός την επίθεση που δέχθηκε ο Π. Βεζυρίδης. 
Εάν όμως ισχύει αυτή η άποψη γιατί φθάνουν στα άκρα σε μια περίοδο που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στις τελευταίες αγωνιστικές; 
Αλήθεια εάν γεγονότα όμοια με αυτά που έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης στις 19/2/11 εκτυλίσσονταν σε άλλο γήπεδο θα έκαναν την πρόταση για αποχή; 

Τέλος έχουμε την απορία οι επαγγελματίες παίκτες της Football League ανήκουν σε άλλο συνδικαλιστικό όργανο; Γιατί απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη τους για τα γνωστά απαράδεκτα γεγονότα που φέρνουν πολλές δεκαετίες πίσω το Ελληνικό Ποδόσφαιρο"