Επιβεβαιώθηκε πριν λίγο από την ίδια την κυρία Ελένη Ινιωτάκη η αποχώρησή της από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις σήμερα.  Όπως δήλωσε η ίδια πριν από λίγο στο Flashnews.gr το πρόβλημα είναι χρόνιο και η ίδια το είχε υποεκτιμήσει, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα και ειδικά το βράδυ της Δευτέρας επανεμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εκ νέου ιατρική παρακολούθηση.

Όπως η ίδια δηλώνει ενημέρωσε ήδη τον γραμματέα του κόμματος στο Ηράκλειο και ήδη ξεκινά η αναζήτηση νέου προσώπου για την 11η θέση του ψηφοδελτίου.  
 
Παρόλα αυτά, αίσθηση προκαλεί η \”ξαφνική\” αποχώρηση καθώς πληροφορίες φέρουν την οικονομολόγο κα Ινιωτάκη να μην επιθυμούσε εξ αρχής τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο και να επέμεινε μέχρι τέλους ακόμα και μετά τις πιέσεις που ασκήθηκαν από τα στελέχη του κόμματος τόσο στο Ηράκλειο όσο και από την Αθήνα. Παρόμοια πίεση σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκε και σε άλλον υποψήφιο ο οποίος ενημερώθηκε από τηλεοράσεως για τη συμμετοχή του αλλά τελικά ενέδωσε για το καλό της παράταξης. 

Γεγονός είναι πάντως πως από την πρώτη στιγμή έκανε αίσθηση η απουσία της κας Ινιωτάκη από τη μεσημεριανή παρουσίαση του ψηφοδελτίου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου (Δείτε εδώ), γεγονός που πυροδότησε την ήδη εντεινόμενη φημολογία περί μη θέλησής της να κατέλθει στις εκλογές…     

Συνεπώς η κακοδαιμονία για το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο συνεχίζεται, με τα στελέχη του κόμματος να αναζητούν πλέον άλλο πρόσωπο προς αντικατάσταση της κ. Ινιωτάκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook