«Η τρέλα δεν πάει στα βουνά» λέει μία παροιμία η οποία επιβεβαιώνεται πανηγυρικά όσον αφορά την περίπτωση του συμπαροίκου Αδάμ Μουτσόπουλου, που αποφάσισε ότι η φωτογραφία της, ούτε καν τρίχρονης κορούλας του, να κρατά ένα τεράστιο πιστόλι θα είχε θετική αποδοχή από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, όπως αναφέρει η εφημερίδα ¨Νέος Κόσμος\”.

Σίγουρα δεν περίμενε μετά τη σχετική δημοσιοποίηση της προκλητικής φωτογραφίας να του χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, η οποία ανακάλυψε και ένα «φόρτωμα» άλλα «εκρηκτικά καλούδια» στο σπίτι του. Μεταξύ αυτών που η αστυνομία ανακάλυψε ήταν 65 γραμάρια του εκρηκτικού Powergel τα οποία είχε κρύψει στο ψυγείο του, κάμποσα όπλα, μαριχουάνα, αμφεταμίνες, πυροτεχνήματα, δύο πυροκροτητές ένα σπαθί και ένα στιλέτο.

Λόγω των ευρημάτων ο 29χρονος Μουτσόπουλος κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή όπλων, εκρηκτικών και ναρκωτικών στα μέσα της εβδομάδας οδηγήθηκε στο δικαστήριο.

Η απόφασή του όμως να αφήσει την… «τρέλα του να πάει στα βουνά τελικά» και να αλλάξει τη ζωή του, τον γλίτωσε. Ο δικαστής David Parson τον καταδίκασε σε ενός χρόνου φυλάκιση με αναστολή δύο ετών γιατί όπως είπε ο Μουτσόπουλος άρχισε να εντάσσεται στην κοινωνία, εργάζεται κανονικά, δεν είχε παρανομήσει ποτέ στο παρελθόν και γενικότερα ήταν δίκαιο να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία.

Βέβαια δεν γλίτωσε το πρόστιμο των $950 δολαρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook