Εντύπωση προκάλεσε η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, προς ελάχιστα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης με αφορμή προφανώς την επίσκεψη του αρχηγού του κόμματος τις επόμενες ημέρες στο Νησί.
Οι αρμόδιοι της Ιπποκράτους μάλλον θεωρούν πως όλα τα ΜΜΕ της Κρήτης απαρτίζονται από μια εφημερίδα και τρείς τηλεοπτικούς σταθμούς, μόνο. 
Τα σενάρια για αυτή την περίπτωση είναι δύο: ή δεν είναι σωστά ενημερωμένοι για την παρουσία πληθώρας ραδιοφωνικών σταθμών, έντυπων εφημερίδων πολύ μεγάλης κυκλοφορίας αλλά και ηλεκτρονικών εφημερίδων με πολύ σημαντική διείσδυση και μεγάλο αναγνωστικό κοινό, ή απλά κάποιος – κάποιοι επέλεξαν τα ΜΜΕ που θα συμμετέχουν θεωρώντας ότι ίσως αυτά θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους, ή απλά για να δημιουργήσουν μία υποχρέωση που ίσως να εξαργυρώσουν αργότερα. 
Παράλληλα φαίνεται ότι πιστεύουν πως μπορούν ακόμα να απευθύνονται με την αλαζονεία των διαχειριστών της εξουσίας, στους «επαρχιώτες» της Περιφέρειας Κρήτης τους οποίους μπορούν να διαχειρίζονται ακόμα και στο θέμα της ενημέρωσης, στήνοντας συνεντεύξεις που προκαλούν οι ίδιοι, χωρίς συνεννόηση προφανώς με τα ίδια τα ΜΜΕ ή με πρόσκληση από αυτά. 
Η πραγματοποίηση αυτής της συνέντευξης προφανώς έγινε με κριτήρια που εξυπηρετούν την πολιτική ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία και καθόλου την ενημέρωση των Κρητικών.

Είναι γνωστό σε όλους πως οι συνέντευξεις τύπου απευθύνονται σε όλους και με ανοιχτά επίσης όλα τα θέματα συζήτησης.

Οι προκαθορισμένες ατζέντες συζήτησης άλλους σκοπούς εξυπηρετούν και σίγουρα όχι το δικαίωμα στην ενημέρωση των πολιτών για το οποίους τάχα μου πολλοί κόπτονται.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook