Η υποτιθέμενη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα Μέσα Ενημέρωσης της Κρήτης δόθηκε σε πέντε (5) ΜΜΕ (μία έντυπη εφημερίδα,3 απο τους 4 παγκρήτιους τηλεοπτικούς σταθμούς και έναν άγνωστης εμβέλειας απο την Ιεράπετρα).
Δηλαδή απουσίαζε η συντριπτική πλειοψηφία των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσω ενημέρωσης του νησιού.

Μάλιστα οι προαναφερόμενοι ταξίδεψαν στην Αθήνα λίγα μόλις 24ωρα πριν κατέβει στο Ηράκλειο ο….πολυχρονεμένος αρχηγός.

Γιατί λοιπόν ο κ.Βενιζέλος επέλεξε αυτόν τον τρόπο και δεν έδωσε την συνέντευξη στο Ηράκλειο παρουσία ΟΛΩΝ των Κρητικών ΜΜΕ;

Τι φοβήθηκε ;

Επιπλέον,απο την περίπου μια ώρα της συνέντευξης τα περίπου πέντε (5) λεπτά αφορούσαν στις – συγκεκριμένες – ερωτήσεις των παρόντων δημοσιογράφων και τα υπόλοιπα 55 λεπτά έναν μονόλογο του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Απο τον ατέλειωτο αυτό μονόλογο απουσίαζε η όποια ουσιαστική αναφορά στα θέματα της Κρήτης και απλά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε – για πολλοστή φορά – όλα όσα λέει εδώ και μήνες υπερασπίζοντας τις προσωπικές του πολιτικές επιλογές για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Κοντολογίς το ΠΑΣΟΚ έστησε σκηνικό \”συνέντευξης\” για να πει ο κ.Βενιζέλος τα γενικόλογα που ήδη έχει πει και συνεχίζει να λέει.

Αυτό λοιπόν το φιάσκο έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ως διακαναλική ή ως συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στα ΜΜΕ της Κρήτης !!!!
Και επειδή επανέλαβε πως μπαίνει επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο για να \”τιμήσει την Κρήτη\”, τουλάχιστον ας μην δείχνει τόσο φανερά πως θεωρεί τους Κρητικούς ως \”χαχόλους\”. 
Γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει και απο τον Ανδρέα Παπανδρέου που ξεσήκωνε τον λαό της Κρήτης, μέχρι τον Ευάγγελο Βενιζέλο που (συνειδητά 😉 τον αποκοιμίζει, μεσολαβεί το…χάος.

Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook