Πώς θα πετύχεις το τέλειο επίσημο μακιγιάζ, χωρίς να το παρακάνεις.

– Καθάρισε καλά και απολέπισε το πρόσωπό σου. Βάλε μια ενυδατική μάσκα και ενυδατική κρέμα, για να μη φαίνεται το δέρμα σου ξηρό.

– Ξεκίνα από τα μάτια. Αρχικά περιποιήσου τα φρύδια σου. Στη συνέχεια πέρασε λίγο κονσίλερ στο βλέφαρο για μια ομοιόμορφη όψη. Στη συνέχεια, πέρνα σε όλο το πάνω βλέφαρο μέχρι το φρύδι μια σκιά σε ουδέτερη απόχρωση. Συνέχισε περνώντας μόνο στο βλέφαρο μια πιο σκουρόχρωμη ουδέτερη σκιά. Πάρε ένα μολύβι ματιών σε μεταλλική απόχρωση και κάνε μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο κοντά στις βλεφαρίδες σου. Στη συνέχεια, κάνε μια γραμμή και κοντά στις κάτω βλεφαρίδες και απάλυνέ την λίγο με ένα ειδικό πινελάκι. Τελείωσε με μάσκαρα για έξτρα μήκος στις βλεφαρίδες.

– Αφού έχεις προετοιμάσει καλά το δέρμα σου, ξεκίνα με το foundation. Διάλεξε ένα με ματ υφή και άπλωσε το καλά στην επιδερμίδα σου. Βάλε κονσίλερ όπου χρειάζεται και τελείωσε με μια ελαφριά πούδρα. Πρόσθεσε λίγο highlighter στα ζυγωματικά, τη μύτη και το πιγούνι. Δημιούργησε μια έξτρα λάμψη, βάζοντας λίγο απαλό ρουζ στα μήλα.

– Πέρασε τα χείλη με ελάχιστο κονσίλερ. Έπειτα, πάρε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών και προσπάθησε να κάνεις πολύ καλά το περίγραμμα. Πέρασε μολύβι και σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και απάλυνε το αποτέλεσμα με ένα πινελάκι. Τελείωσε βάζοντας ένα κρεμώδες lipstick σε κόκκινες αποχρώσεις.

shape.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook