Ένας ντισκ τζόκεϊ από το Μόναχο, που πρόσφατα η περιπέτειά του είχε απασχολήσει τον Τύπο, όταν κρατήθηκε επί πέντε ώρες ως σεξουαλικό υποχείριο μίας 47χρονης «διψασμένης» για έρωτα συμπατριώτισσάς του, δήλωσε πως σκοπεύει να την μηνύσει για σεξουαλικό καταναγκασμό και για στέρηση ελευθερίας.

Ο 43χρονος dj, ονόματι Ντίτερ Σ., δηλώνει στην εφημερίδα ΤΖ του Μονάχου πως αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία για να τον γλιτώσει από τα νύχια της μαινάδας, από το ίδιο της το διαμέρισμα, όπου τον είχε κλειδώσει, έχοντας κρύψει το κλειδί και αφού τον είχε εξαναγκάσει σε επαναλαμβανόμενους, εξαντλητικούς, γύρους ερωτικών περιπτύξεων.

«Ήταν μανιακή του σεξ και δεν υπήρχε τρόπος να βγω από το διαμέρισμα», τονίζει ο Ντίτερ στην εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει την πλήρη αναφορά της αστυνομίας για το συμβάν.

Το «θύμα» τονίζει πως προτού εκτραχηλισθούν τα πράγματα, εκείνην την «αποφράδα» Δευτέρα του Πάσχα, είχε κάνει έρωτα τρεις φορές, με τη συγκατάθεσή του, με τη γυναίκα εκείνη που είχε γνωρίσει νωρίτερα σε μπυραρία στην περιοχή Λούντβιχσβορστράσε του Μονάχου.

«Έπινα μία μπύρα στο μπαρ μετά τη δουλειά μου και γνωρίστηκα με αυτήν τη γυναίκα—και ταιριάξαμε αμέσως. Ήταν πολύ ελκυστική», αφηγείται ο Ντίτερ Σ.
Ωστόσο μετά τους πρώτους «συναινετικούς» γύρους, ο Ντίτερ εξέφρασε την επιθυμία να φύγει. Τότε διαπίστωσε πως η σύντροφός του είχε κλειδώσει τις πόρτες από μέσα και είχε κρύψει το κλειδί για να μην μπορεί αυτός να βγει. Ο ίδιος σκέφθηκε να φύγει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, όμως αυτό ήταν ψηλά και «περίμενε έως ότου αποκοιμηθεί εκείνη», τονίζει στην ΤΖ.

Μόλις εκείνη όντως αποκοιμήθηκε, ο Ντίτερ βγήκε στο μπαλκόνι και κάλεσε από το κινητό του την αστυνομία, η οποία κατέφθασε εντός δεκαλέπτου.

Η γυναίκα, εκούσα-άκουσα, άνοιξε την πόρτα στις αρχές, όμως σχεδόν αμέσως μετά πρότεινε και στα όργανα τις τάξης να συμμετάσχουν σε «περιπτύξεις - αν και χωρίς επιτυχία», τονίζει στην έκθεσή της και η αστυνομία.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο κρατητήριο και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του σεξουαλικού εξαναγκασμού και της στέρησης ελευθερίας.