«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα, Τετάρτη, το «Τραίνο-Ταξί», ένα πιλοτικό πρόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το οποίο θα λειτουργήσει για τέσσερις μήνες στη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Ευρωταξί και αργότερα θα επεκταθεί και με άλλες εταιρείες ταξί, ανάλογα με την ανταπόκριση του επιβατικού κοινού.

Οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη θα μπορούν μέσω των εκδοτηρίων εισιτηρίων να εξασφαλίζουν προνομιακό κουπόνι συνδυασμένης μετακίνησης τραίνο – ταξί, με σημαντικές εκπτώσεις που φτάνουν το 15%, για μεταφορά από το σταθμό της Θεσσαλονίκης στην περιοχή της επιλογής τους, εντός της πόλης.

Για την εξασφάλιση της υπηρεσίας ταξί, οι επιβάτες δεν επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος, δεδομένου ότι αποτελεί προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το επιβατικό κοινό. Σημειώνεται ότι η δυνατότητα κράτησης παρέχεται στους επιβάτες από τους σταθμούς που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης θέσεων και έκδοσης εισιτηρίων καθώς επίσης από τα γραφεία ταξιδίων της Αθήνας, Λάρισας, Βόλου και Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook