Τα 42 της χρόνια κλείνει σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια του Star είναι γεννημένη στις 18 Απριλίου του 1970.

Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου για την ηλικία της, αλλά και για τις αλλαγές που φέρνει ο χρόνος στην εξωτερική εμφάνιση:

Οκτώβριος 2010:

«Έχω κάνει ό,τι μπορώ, ώστε στην ηλικία μου -που τη λέω και είμαι 39 ετών- να φαίνομαι μια χαρά. Να φαίνομαι ωραία, με ωραίο σώμα, με ωραία μούρη. Έχω κάνει ό,τι μπορώ. Είμαι και λίγο τυχερή σε αυτό. Αλλά δεν θα είμαι για πάντα έτσι. Μετά τα 40, αλλάζει ο μεταβολισμός της γυναίκας. Άμα φας σαν γουρούνα, θα γίνεις γουρούνα».

Ιανουάριος 2011:

«Γεννήθηκα Απρίλιο, 18 Απριλίου του 1970. Δεν θα έπρεπε να το λέω, αλλά εγώ συνεχίζω. Θα σταματήσω όμως! Όποιος και να με ρωτάει από εδώ και πέρα θα λέω συνέχεια 40!»

Μάιος 2011:

«Μέχρι τα 35 με 36, δεν έκανα γυμναστική. Είχα ένα σώμα που ήταν γυμνασμένο, αθλητικό, χωρίς κυτταρίτιδα. Μετά άρχισα να παρατηρώ ότι κάποια σημεία έδειχναν ότι ο χρόνος περνά. Αγχώθηκα και άρχισα να γυμνάζομαι. Τώρα, κάνω γυμναστική τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά τη διατροφή μου, προσέχω σε κάποια γεύματα και ξεσαλώνω σε ένα!».

Νοέμβριος 2011:

«Ξέρετε τι δεν μπορώ να ακούω να λένε για μένα; Την ατάκα “καλά κρατιέται η Στεφανίδου για την ηλικία της!”. Μπορείς να με σκοτώσεις λέγοντάς μου αυτό το πράγμα!».

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook