Οι One Million Moms, παρακλάδι της American Family Association και ομάδα κατά των ομοφυλόφιλων, χωρίς να έχουν πτοηθεί από την αποτυχία της αντιδραστικής τους κριτικής νωρίτερα μέσα στο 2012- για τον διορισμό της λεσβίας ηθοποιού-παρουσιάστριας Ellen DeGeneres στην εκπροσώπηση της εταιρείας JCPenney, ξαναβγαίνουν μπροστά.

Αυτή τη φορά, για να καταδικάσουν φωτογραφία του διαφημιστικού καταλόγου Απριλίου 2012 της εταιρείας Urban Outfitters, σε σελίδα του οποίου δύο γυναίκες-μοντέλα φιλιούνται μεταξύ τους στο στόμα.

«Ο κατάλογος Απριλίου 2012 της Urban Outfitters έχει αρχίσει να φθάνει στα γραμματοκιβώτια εδώ και δύο ημέρες», γράφει το γκρουπ στην ιστοδελίδα του, για να συνεχίσει: «Στη σελίδα νούμερο δύο του καταλόγου υπάρχει φωτογραφία, στην οποία δύο γυναίκες φιλιούνται στο στόμα ενώ η μία κρατάει τρυφερά στα χέρια της, το πρόσωπο της άλλης. Η διαφήμιση και, κατ’ επέκταση, ο κατάλογος στοχεύουν στο εφηβικό κοινό. Το περιεχόμενο είναι προσβλητικό και ακατάλληλο για έναν έφηβο που είναι πελάτης της εταιρείας», καταλήγουν οι One Million Moms.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook