Ο καιρός τις τελευταίες μέρες μάλλον μας θυμίζει Φθινόπωρο και όχι τις ανοιξιάτικες μέρες που όλοι περιμέναμε. Ισχυροί άνεμοι, σφοδρές βροχοπτώσεις και θερμοκρασίες που παραπέμπουν στον Νοέμβριο. Ευτυχώς τα lifestyle περιοδικά μας προσφέρουν ένα…παράθυρο στο καλοκαίρι.

\"\"

Και αυτό το παράθυρο έχει ονοματεπώνυμο. Και μάλιστα γυναικείο και διπλό. Χριστίνα Παππά, Μαριάντα Πιερίδη και τούμπαλιν. Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες έβαλαν τα μικροσκοπικά μπικίνι τους και επέδειξαν τις ομολογουμένως καλλίγραμμες και εντυπωσιακές καμπύλες τους. Λίγο μετά την επιστροφή της από τη Μύκονο όπου και πέρασε τις μέρες του Πάσχα η Χριστίνα Παππά έκανε τις βουτιές της στη Βουλιαγμένη. «Δεν ήταν το πρώτο μου μπάνιο, έχω κάνει ήδη άλλα δύο. Μόλις ανοίγει ο καιρός αρχίζω νωρίς την κολύμβηση γιατί βοηθάει πολύ το σώμα» είπε στο περιοδικό ΟΚ! η Χριστίνα Παππά.

\"\"

Στο Καβούρι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! και τη Μαριάντα Πιερίδη. Η σέξι τραγουδίστρια απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς τον επί χρόνια αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης να έχει τραβήξει ο καθένας το δικό του δρόμο

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook