Για αδιαφάνεια και αλαζονεία κατηγορούν την νέα δημοτική αρχή τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν με αφορμή την δεύτερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν σε σχετικές δηλώσεις τους «Η δημοτική αρχή, όσο και αν διακηρύττει τη διαφάνεια, τη συμμετοχή και ενημέρωση του δημότη στη λήψη αποφάσεων, στην πράξη λειτουργεί με αδιαφάνεια, αλαζονεία και τον αέρα του 70%, αγνοώντας ακόμη και την αντιπολίτευση. Αυτό φάνηκε όταν συγκάλεσε σύσκεψη των προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων (όλοι δικοί της και με βάση το νόμο) αλλά θεώρησε περιττό να ενημερώσει την αντιπολίτευση για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της σύσκεψης.

Μάθαμε από τα κανάλια, όπου έκπληκτοι είδαμε και τους τρεις δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας από την Ν. Αλικαρνασσό αλλά όχι τον τέταρτο που προέρχεται από τη Λαϊκή Συσπείρωση (βεβαίως και δεν είχε ειδοποιηθεί). Να ξέχασε άραγε ότι -και επισήμως- η Ν. Αλικαρνασσός εκπροσωπείται στο ΔΣ από 4 δημοτικούς συμβούλους ή θέλει να αποδείξει την άποψη του περί παρεμπόδισης της «δουλειάς» του από την αντιπολίτευση;

Είναι απαράδεκτη η λειτουργία και συμπεριφορά της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου με το να αγνοεί την αντίθετη φωνή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook