Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Απριλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ξενοδοχείου Σαμαριά, η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού της εκλογικής περιφέρειας Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Τους έξι υποψήφιους βουλευτές παρουσίασε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Γραφείου Χανίων της ΔΗ.ΣΥ. Μανώλης Κελαϊδής, ενώ παραβρέθηκαν δεκάδες φίλοι και στελέχη του κόμματος από τα Χανιά.

Όπως τονίσθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το Χανιώτικο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, χαρακτηρίζεται από την ανανέωση και το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας – μόλις 44 έτη – και απαρτίζεται από έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη με αποδεδειγμένη προσφορά στα κοινά και από νέους ανθρώπους με όρεξη και καινοτόμες ιδέες. Συνδυάζεται η σοφή εμπειρία των παλαιότερων με την ελπιδοφόρα ορμή των νεότερων.

Η Δημοκρατική Συμμαχία τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε Παγκρήτιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο, με τα ψηφοδέλτια που έχει συγκροτήσει έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση μιας πληθώρας αξιόλογων στελεχών, επιδιώκει πρώτα και κύρια να εκπροσωπείται το κόμμα στη νέα βουλή με όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές, ενώ ειδικότερα για την Κρήτη, ο ρεαλιστικός στόχος είναι να εκλεγεί τουλάχιστον ένας βουλευτής σε κάθε νομό.

Όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης, αν δεν συμβεί αυτό, η Κρήτη δεν θα πρέπει να περιμένει τίποτε περισσότερο από αυτά που έδωσαν στο νησί οι ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων τα προηγούμενα 20 χρόνια, δηλαδή ψίχουλα, σε συνάρτηση με το μέγεθος και την συμβολή του νησιού στο ΑΕΠ.

Για το λόγο αυτό, τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας καλούν τους Χανιώτες να συστρατευθούν στον αγώνα για την ισχυρή εκπροσώπηση του νομού και του νησιού συνολικότερα στη νέα βουλή, με φωνές καθαρές, δυνατές και διεκδικητικές.

Οι  υποψήφιοι βουλευτές Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα καταθέσουν αύριο Πέμπτη 19 Απριλίου το μεσημέρι, τις υποψηφιότητές τους στο Πρωτοδικείο Χανίων.Ο πρόεδρος του Κ.Σ. γραφείου Χανίων της ΔΗ.ΣΥ. Μ. Κελαϊδής (στο κέντρο), πλαισιωμένος από τους υποψήφιους βουλευτές (από αριστερά) Ι. Κριαρά, Ι. Κασσελάκη, Χ. Μαρκογιαννάκη, Γ. Αρχοντάκη, Γ. Κονταξάκη, Ν. Τσαγκαράκη