Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, εγκαινιάστηκε το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Μαλεβιζίου, παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής, υποψηφίων βουλευτών, ιατρών και πλήθους κόσμου.
Οι οικονομικά αδύναμοι και ανασφάλιστοι δημότες Μαλεβιζίου, θα μπορούν πλέον να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας από δεκάδες ιατρούς, όλων σχεδόν των ειδικοτήτων, στη συμβολή των οδών Ι. Κονδυλάκη και κ. Παγωμένου στο Γάζι. 
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης στον χαιρετισμό του ανέφερε:«Σκοπός του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Μαλεβιζίου, είναι να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε αναξιοπαθούντες δημότες, σε συμπολίτες μας που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στο εθνικό σύστημα υγείας. 
Ακόμα τόνισε : « Οι ιατροί δήλωσαν με ευχαρίστηση και προθυμία τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα λειτουργίας της νέας αυτής δομής. Η πράξη τους αυτή, δεν αποσκοπεί στην παραμικρή προβολή, ωστόσο επιφυλάσσομαι να κοινοποιήσω ως οφείλω αυτήν την προσφορά τους, έτσι ώστε να γίνει αντιληπτό ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τον διπλανό τους.»
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου εκτός από τα αναπτυξιακά έργα υποδομών που είναι σε εξέλιξη εφαρμόζει ένα πρόγραμμα στοχευμένων κοινωνικών παρεμβάσεων, με σκοπό να ανακουφίσει τους δημότες του Μαλεβιζίου. Μάλιστα ο δήμαρχος έδωσε υπόσχεση να μην «παγώσουν» οι κοινωνικές ενέργειες στήριξης, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook