Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League ανάμεσα σε Πλατανιά και Καλλιθέα, με το τελικό σκορ να είναι 1-1.
Όλα έγιναν στο φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 86\’ με πλασέ του Κάιδου και τον Πλατανιά να ισοφαρίζει στο 89\’ με κεφαλιά του Μπουρμπάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γαλανίδη.
Η χανιώτικη ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα με αρκετούς μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές και με πέντε επαγγελματίες στη σύνθεσή της, αφού με την Καλλιθέα αγωνίστηκαν οι Ηρακλής, Στούμπος, Σταύρου, Κολοφώτης και Δημητρίου από την πρώτη ομάδα.
Στο πρώτο μέρος μάλιστα το ξεκίνημα ήταν αρκετά καλό για το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη, που \”άγγιξε\” το γκολ μόλις στο 2\’ με τον Κονονένκο που δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά από φάουλ του Ντούπη, ενώ στο 6\’ το σουτ του Βαγιωνάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Μιγγίρη. 
Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εντυπωσιακά και το φάουλ του Γαλανίδη στο 31\’, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 34\’ με το τετ-α-τετ του Λίκα (από μπαλιά του Ντούπη), με το Μιγγίρη ξανά να αρνείται το γκολ στον Πλατανιά.
Η Καλλιθέα στο ίδιο διάστημα απείλησε με τους Καψαλοπόδα (15\’) και Σταύρου (18\’), ενώ στην επανάληψη ήταν αρκετά πιο απειλητική χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κούγκια (71\’), Ηρακλή (77\’) και Χατζή (78\’).
Διαιτητής ήταν ο Μπερτάκης (Καντεράκη-Κατερουδάκης).
Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Μιχαήλ, Πατρικάκης, Μπασιαδάκης, Κονονένκο, Ροκάκης, Ντούπη (75\’ Κοκονάκης), Γαλανίδης, Λίκα (85\’ Λέττας), Μπουρμπάκης, Βαγιωνάκης (75\’ Κοκολαντωνάκης).
Καλλιθέα: Μιγγίρης, Χατζής, Ζιάι, Ηρακλής, Τσακιράκης, Στούμπος (59\’ Παραπονιάρης), Κάιδος, Κολοφώτης (29\’ Κούγκιας), Καψαλοπόδας (78\’ Ρόγκας-Δρόσος), Σταύρου, Δημητρίου.

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook