Ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι τον Γενάρη ήταν κάτοικος Ηρακλείου, ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο στέλνει τον Εργοτέλη στο χείλος του γκρεμού, ένα βήμα από την Β Εθνική. 
Το γκολ που σημείωσε στο 55΄έφτανε στους Βοιωτούς για να κλειδώσουν την παραμονή με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και στους Κρητικούς να φλερτάρουν περισσότερο από ποτέ με τον υποβιβασμό. 
Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κυριολεκτικά αυτοκτόνησε, όχι μόνο σήμερα αλλά όλο το τελευταίο διάστημα. Με διαδοχικές ήττες και απώλειες βαθμών έδειχνε σαν να ήθελε να αποχαιρετήσει την κατηγορία. 
Με ένα ρόστερ που δεν έπεισε σε κανένα σημείο και με έναν προπονητή κατώτερο των περιστάσεων ο Εργοτέλης φαίνεται να μην καταφέρνει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.
 Την επόμενη αγωνιστική θα κληθεί να κάνει την ανατροπή νικώντας στην Ξάνθη, την ίδια ώρα που θα περιμένει δώρο από τον Άρη στο Χαριλάου απέναντι στην Κέρκυρα.
 

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σασιασβίλ (75’ Μπέτο)ι, Ολίσε, Σαρρής, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Σίλβα Ζούνιορ, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης (75’ Χαντί), Μπούντιμιρ (55’ Λεάλ).

Λεβαδειακός (Γ. Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Σουμπίνιο (89’ Μαχαίρας), Φαβάλι (76’ Βασιλείου), Ναπολεόνι, Πόποβιτς (85’ Βιάνα).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος, με επόπτες τους Σωτηρόπουλο και Μαγιάνη, ενώ 4ος ο Στυλιάρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook