Ένας ΟΦΗ για γέλια και για κλάματα διασύρθηκε στην Κέρκυρα από την γηπεδούχο που ήθελε πολύ το παιχνίδι αλλά μέχρι σήμερα εντός έδρας είχε να επιδείξει μόνο βαριές ήττες και σε καμία περίπτωση θριάμβους.

Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με την εικόνα που παρουσιάζει πλέον η ομάδα – μοντέλο του πρώτου γύρου, με έναν προπονητή ο οποίος ήταν ξανά εκτός κλίματος και οδήγησε μοιραία τον ΟΦΗ σε με μια ήττα ντροπή για την ιστορία του. 

Στην τελική έκβαση του αγώνα καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αμυντική λειτουργία των ασπρόμαυρων, με τον τερματοφύλακα Σαχσανίδη να πραγματοποιεί εμφάνιση που σίγουρα δεν ταιριάζει σε γκολκίπερ υψηλού επιπέδου.

Μάλιστα το τέρμα που δέχτηκε στο φινάλε, ήταν πανομοιότυπο με εκείνο που λίγο έλειψε να δεχτεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. 

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 13΄με τον Μάντζιο αλλά η Κέρκυρα θυμίζοντας… Μπαρτσελόνα ανέτρεψε μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ βάζοντας 3 γκολ. Στο 20\’, 23\’ και 25\’ με τους Ιωάννου, Βέντσελ και Γραμμόζη.  

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Βέντσελ με σουτ από τα …100 μέτρα στο 93\’.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Μίχος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής, Ιωάννου, Τσίγκας.

ΟΦΗ : Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο ,Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μποντόρ, Ουκάρ, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ , Βάντο, Μάντζιος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook