Τη σύμπραξή τους με τον Σύριζα ανακοίνωσαν σήμερα τα στελέχη του Άρματος Πολιτών, που χθες είχαν διαχωρίσει τη θέση τους από την απόφαση του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί το κόμμα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Συνολικά δέκα στελέχη, μέλη της πολιτικής γραμματείας του κόμματος είχαν εκφράσει την έντονη διαφωνία τους με την επιλογή Δημαρά. 

Αναλυτικά σε σημερινή σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Η Τρόϊκα, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ντόπιο κατεστημένο που τους εκφράζει, με τα όλο και αυξανόμενα μέτρα οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Κανένας πολίτης, δεν πρέπει να απουσιάσει από τη μάχη για την ανατροπή τους.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία, τα στελέχη και οι φίλοι του Άρματος Πολιτών, που διαφωνήσαμε με την προσωπική επιλογή του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί στις εκλογές με τον Π. Καμμένο, διαχωρίζουμε τη θέση μας και δημιουργώντας την πολιτική κίνηση με την ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», αποφασίζουμε την πολιτική και εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, διατηρώντας την αυτονομία μας, στην προγραμματική εκείνη βάση που έχει εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για να μπορέσει ο λαός μας και η νέα γενιά να έχει μέλλον και προοπτική, ζωή με αξίες και ιδανικά, και όχι επιβίωση με δανεικά\”.

Τα στελέχη που διαφώνησαν με τον Γιάννη Δημαρά είναι: 

Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,
Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών
Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας
Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας
Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας
Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας
Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας
Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook