Στο ρόλο που έπαιξε ο παράγοντας κούραση στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα και ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα μετά τη λήξη.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ρεθυμνιώτικης ομάδας:  «Το πρώτο και σημαντικότερο όλων, που θέλω να ευχηθώ είναι Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Γιατί χάνονται δικά μας άτομα, έτσι ξαφνικά, τώρα τελευταία και αναφέρομαι στο Γιάννη Ρενιώτη, έναν δικό μου άνθρωπο, που έφυγε από τη ζωή και το μεγάλο τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο. Μεγαλύτερη ευχή μου είναι υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο.

Στο παιχνίδι τώρα , τα παιδιά αποφάσισαν τι πρέπει να γίνει. Ο  Πανιώνιος χτίστηκε για να διεκδικήσει τετράδα. Εμείς χτιστήκαμε με στόχο την παραμονή και μετέπειτα για να μπορέσουμε με νύχια και με δόντια για να αγωνιστούμε μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.
Το ευχαριστώ που είπα στους παίκτες μου, μπαίνοντας στα αποδυτήρια, είναι πολύ λίγο για όλα αυτά που πετύχαμε φέτος. Συγχαρητήρια στο Πανιώνιο για τη διαχείριση και τον τρόπο παιχνιδιού του.
Τα παιδιά αποφάσισαν πως δεν θέλουν να χάσουν το παιχνίδι, αλλά υπάρχει και ο παράγοντας κούραση. Δύσκολα η σειρά των αγώνων να φύγει και σε τρίτο παιχνίδι.
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον Γιώργο, στο Πανιώνιο, αλλά και στο κόσμο μας που πραγματικά ήταν ο 6ος παίκτης μας. Τους ευχαριστώ για αυτό το χειροκρότημα που έδωσαν στην ομάδα μας, με το τέλος του παιχνιδιού. Έγιναν πράγματα φέτος που ούτε εμείς δε τα περιμέναμε. Θέλω να κλείσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι και να μην έχουμε  να μην έχουμε άλλους  τραυματισμούς. Θέλω να κρατήσουμε μια χαρούμενη εικόνα».

Μπαρτζώκας: \”Πρέπει να έχεις χαρακτήρα σε αυτά τα παιχνίδια\”

Από τη μεριά του ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:
 

«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι “play off” με πολύ τακτική και από τις δύο πλευρές. Κερδίσαμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έφτασε πανάξια στη 4η θέση και η νίκη αυτή είναι και λίγο θέμα εγωισμού. Αυτά είναι τα ματς των “paly off”, είναι για να διορθώσεις τα λάθη που έκανες κατά τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αρκεί φυσικά να έχεις χαρακτήρα όπως είχαμε εμείς. Το μομέντουμ  δεν είναι με το μέρος μας, καθώς θ’ αγωνιστούμε σε ένα άδειο γήπεδο με το Ρέθυμνο, μετά τα επεισόδια που έγιναν με τον Παναθηναϊκό.

Είχαμε το Μπατή και το Γιάνκοβιτς τραυματίες, δυο βασικά γκαρντ της ομάδας, τα οποία παίρνουν από το περισσότερο χρόνο συμμετοχής και προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό τους με τα υπόλοιπα παιδιά. Υπάρχει και θέμα γιατί για πρώτη φορά γίνονται τρία παιχνίδια ανά πέντε ημέρες. Από τα λόγια του Αβραάμ διακρίνω ότι για το Ρέθυμνο τελείωσε η χρονιά. Δεν είναι έτσι, γιατί αν επαναπαυτείς δε θα έχεις συνέχεια».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook