Παρόλο που ήταν επιθυμία των παικτών του ΑΓΟΡ να κερδίσουν τον Πανιώνιο και να κάνουν περήφανο τον κόσμο του Ρεθύμνου τελικά δεν τα κατάφεραν, αλλά δε χωράει στεναχώρια για αυτή την ομάδα όπως ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Αβραάμ Καλλινικίδης.
Ο σμολ φόργουοντ της ρεθυμνιώτικης ομάδας δήλωσε τα εξής:

«Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά και υγεία  σε όλους. Συγχαρητήρια στο Πανιώνιο για τη νίκη του. Όσο και να θέλαμε να κερδίσουμε και να κάνουμε περήφανο το κόσμο μας δε τα καταφέραμε. Δε χωράει στεναχώρια  στο κόσμο για αυτή την ομάδα. Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά καλύτερα. Δε χωράει ούτε λύπη, στο μυαλό μας είναι όλη η φετινή χρονιά και η πορεία  όπου κανείς δε περίμενε να φτάσουμε στη 4η θέση.

Αισθάνομαι τυχερός που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα και για την επιλογή που έκανα να παίξω εδώ, για τους προπονητές που είχα, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ όλους».

Αθανασούλας: \”Αποδείξαμε ότι δεν είμαστε για τη 5η θέση\”

Τους παίκτες του Πανιωνίου εκπροσώπησε ο Γιάννης Αθανασούλας που δήλωσε τα εξής:

«Καλούμασταν να παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο που μας κέρδισε τρείς φορές φέτος, δύο στη κανονική διάρκεια και μία στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Το θέμα είναι ότι με τη νίκη μας αυτή αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ομάδα για τη 5η θέση στην οποία τερματίσαμε. Το δυνατό σημείο του Ρεθύμνου στο παιχνίδι του είναι το ανοικτό γήπεδο, τα τρίποντα και το επιθετικό ριμπάουντ. Καταφέραμε να τα περιορίσουμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και έτσι φτάσαμε στη πρώτη νίκη σε αυτή τη σειρά παιχνιδιών και πήραμε και μια μικρή εκδίκηση. Είναι όμως μία  μόνο νίκη και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σειρά μέσα στην έδρα μας».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook