Τελευταια ενημέρωση:10:25

Επίθεση από κατοίκους του χωριού Κουνάβοι δεχθήκαν πριν από λίγα λεπτά έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου  τα δύο αδέλφια από την Βουλγαρία που τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα σε κατάσταση μέθης επιτέθηκαν με αξίνα σε δύο νεαρά άτομα από τους Κουνάβους με απότέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά και να υποβληθεί σε μετωπιαία επέμβαση. 

Από νωρίς το πρωί έξω από τα Δικαστήρια Ηρακλείου περίμεναν οι κάτοικοι αλλά και οι γονείς του 25χρονου που τραυμάτισαν οι 2 αλλοδαποί και επιχείρησαν να τους λιτζάρουν .

Αυτή την  ώρα οι δύο Βούλγαροι βρίσκονται στο γραφείο του Ανακριτή και απολογούνται.

 

 Να σημειωθεί ότι ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος των δύο Βουλγάρων ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού κατά συρροή.

Το χρονικό της άγριας συμπλοκής

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των Βουλγάρων (οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ) έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με αυτοκίνητο στο κέντρο του χωριού, κάποιοι ντόπιοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Τα αίματα άναψαν και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και οι Βούλγαροι (οι δύο νεαροί, 21ος και 23ων ετών) συνελήφθησαν από τις αρχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook