Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες στα βόρεια, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 13 έως 23 βαθμούς, αλλά στα Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 με 29 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κρητικό θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και κατά περιόδους σχεδόν θυελλώδεις. Στο Λιβυκό οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ΧΑΝΙΑ
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 20/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα τις απογευματινές και βραδυνές ώρες, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 20/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα μετά το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 20/4, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λϊγες νεφώσεις θα υπάρχουν στον Άγιο Νικόλαο απόψε, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 20/4, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook