Για τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη, τη Νικολέττα Ράλλη, τον έρωτα που περιμένει αλλά και τα όσα πέρασε την εποχή του «Πρωινού Καφέ» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό HELLO! Η παρουσιάστρια του STAR δεν δίστασε μάλιστα να αυτοχαρακτηριστεί: «Η Ελεονώρα είναι ίσως το πιο συναισθηματικό και τρυφερό πλάσμα που θέλει αγκαλιές, χάδια και ζουζουνιές, και έχει ανάγκη από προστασία»

\"\"

Πώς νιώσατε όταν πρωτακούσατε ότι ουσιαστικά θα είστε και πάλι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν;

Δεν είμαι καθόλου σε ψυχολογική φάση να παίξω το παιχνίδι των media που κλήθηκα να αντιμετωπίσω πριν από επτά χρόνια, όταν ξεκινούσα την καριέρα μου στον \”Πρωινό Καφέ\”. Ο κόσμος ξέρει ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να στηθεί, γιατί εξυπηρετούσε πολλά πρωτοσέλιδα και εξώφυλλα.

\"\"

Συναντήσατε την Νικολέττα Ράλλη;

Της μίλησα, την πλησίασα και της είπα ότι χρειάζεται ψυχραιμία, εσωτερική πίστη στον εαυτό της. Δεν είναι προσωπική της αποτυχία, αλλά απόρροια των οικονομικών εξελίξεων στη χώρα και όχι μόνο στο σταθμό. Και ενδεχομένως, όλα γίνονται για κάποιο σκοπό και ίσως την περιμένει κάτι πολύ σπουδαίο στη συνέχεια.

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που κάνατε τα τελευταία δύο χρόνια;

Έχω μετανιώσει για κάποιες συμπεριφορές μου σε προσωπικά θέματα, για το πώς έχω φερθεί σε ανθρώπους. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς. Ναι μεν, έχω μετανιώσει, αλλά δεν μαστιγώνω πια τον εαυτό μου. Την περίοδο του μαστιγώματος την πέρασα.

\"\"

Υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή σας αυτή τη στιγμή;

Γνωριμίες σίγουρα κάνω, γιατί έχω έντονη κοινωνική ζωή. Αλλά με την εννοια που το λέτε εσείς, όχι! Είμαι μόνη μου κατ\’ επιλογή και πολύ συνειδητά. Περνάω μια όμορφη περίοδο αυτή τη στιγμή, με καθαρά εσωτερικά συναισθήματα, ιδιαίτερα χαρούμενη και δημιουργική. Απολαμβάνω το να ζω μόνη μου για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook