Μια ανάρτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Σήφη Δασκαλάκη στο facebook λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα Κέρκυρα- ΟΦΗ σκόρπισε μελαγχολία και προβληματισμό στους φίλους των Κρητικών. 
Ο Ηρακλειώτης πορτιέρο έχοντας παρακολουθήσει λίγο πριν την 4άρα στο νησί των Φαιάκων και την εμφάνιση του άπειρου Σαχσανίδη θυμήθηκε την τετράδα των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ πριν από 8 περίπου χρόνια. 
Η φωτογραφία στο προφίλ του Δασκαλάκη αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Αφού τότε ο ΟΦΗ είχε τον ίδιο, τον Σηφάκη, τον Ορέστη Καρνέζη και τον Αλέξη Κασμέριδη. Σίγουρα την καλύτερη ομάδα τερματοφυλάκων που υπήρχε εκείνη την εποχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. 
Όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο χάθηκαν. Έτσι από τους παραπάνω ταλαντούχους κατέληξε ο ΟΦΗ στο…μελαγχολικό σήμερα και τα γκολ από τα 60 μέτρα.
Η παράδοση στους τερματοφύλακες δεν μπορεί να έσβησε. 
Είναι επιτακτική ανάγκη ο προπονητής που θα κάθεται στον πάγκο του ΟΦΗ την επόμενη χρονιά να δώσει ευκαιρίες στα ταλέντα που υπάρχουν στη συγκεκριμένη θέση και σήμερα είναι στις μικρότερες ομάδες. Δε χρειάζεται ο ΟΦΗ μεταγραφές των 10 χιλιάδων ευρώ από την Γ Εθνική. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook