Αφού πρώτα κοντραρίστηκε στα «ίσα» με τον πιο γρήγορο άνθρωπο του πλανήτη, που δεν είναι άλλος από τον Γιουσέιν Μπολτ, κατά το πρόσφατο επίσημο ταξίδι του στην Καραϊβική, ο πρίγκιπας Χάρι έβαλε σκοπό να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στις μεγάλες αποστάσεις, όπως είναι ο μαραθώνιος.

Όμως αυτήν τη φορά, ο τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο της Αγγλίας δεν πρόκειται καν να ιδρώσει, παρά τα πολλά χιλιόμετρα του αγωνίσματος, καθώς η «συμμετοχή» του θα περιοριστεί μονάχα στον τερματισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρι θα είναι αυτός που θα παραδώσει το κύπελλο στο νικητή του φετινού μαραθώνιου δρόμου του Λονδίνου.

Ωστόσο, και παρά το γεγονός πως ο ίδιος δεν θα τρέξει, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένοι με την παρουσία του 27χρονου πρίγκιπα, καθώς γνωρίζουν πως αυτή θα είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για το αγώνισμα και θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμου.

«Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ μεγάλος υποστηρικτής του αθλήματος και είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που φέτος η εκδήλωση θα έχει και βασιλική παρουσία» δήλωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook