Την ρευστότητα που χαρακτηρίζει το πολιτικό σκηνικό, αλλά και «εκπλήξεις», καταγράφει τελευταία δημοσκόπηση την οποία θα παρουσιάσει αύριο Παρασκευή 20/4 μόνο το Flashnews.gr.

Η δημοσκόπηση, αφορά στον νομό Ηρακλείου, ψηφοφόροι του οποίου κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούσαν μεταξύ άλλων και στα εξής :

Στο αν έχουν εμπιστοσύνη στην σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου.
Στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών.
Στην πρόθεση ψήφου.

Επίσης και για πρώτη φορά πανελλαδικά, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να εκφράσουν την προτίμησή τους και σε 2η επιλογή. Δηλαδή, αφού είπαν πως θα ψηφίσουν ένα κόμμα ρωτήθηκαν ποιο κόμμα θα προτιμούσαν ως δεύτερη επιλογή.

Από τα πρώτα αποτελέσματα φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να αποτυπώνουν μια ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την εκτίμηση για το πώς θα ψηφίσουν οι πολίτες στην κάλπη.

Ειδικότερα σε ότι αφορά στα αποτελέσματα για το νομό Ηρακλείου, φαίνεται πως η επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ντόρας Μπακογιάννη, να τεθούν επικεφαλείς των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ αντίστοιχα θα φέρει αποτελέσματα για τα δύο κόμματα.

Έτσι , από την δημοσκόπηση διαφαίνεται αφενός μια σχετική συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο και αφετέρου μια ενίσχυση του ποσοστού της ΔΗΣΥ.

Πάντως και στο νομό Ηρακλείου φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διαρροή ψηφοφόρων, του ΠΑΣΟΚ κυρίως προς αναποφάσιστους και προς τα «κεντροαριστερά» κόμματα και της ΝΔ προς άλλα «κεντροδεξιά» κόμματα.

Τα πλήρη αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αύριο Παρασκευή 20/4 μόνο στο Flashnews.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook