Με…μπασκέτες θα γεμίσουν οι κεντρικοί δρόμοι σε Μοίρες και Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, στο πλαίσιο Τουρνουά Μπάσκετ Δρόμου που διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 22 Απριλίου και την επόμενη Κυριακή 29 Απριλίου.
Τα τουρνουά διοργανώνονται από το Δήμο Φαιστού, και την αρμόδια αντιδημαρχία Αθλητισμού με τη συμβολή του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του Δήμου, ενώ υποστηρικτικά λειτούργησε ως προς την παροχή εξοπλισμού και ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης.
Το πρώτο τουρνουά αρχίζει στη Δημοτική Ενότητα Μοιρών την Κυριακή 22 Απριλίου, στις 10.00 το πρωί. Μπασκέτες πρόκειται να στηθούν στην κεντρική λεωφόρο 25ης Μαρτίου στις Μοίρες.
Το τουρνουά πρόκειται να επαναληφθεί και την Κυριακή 29 Απριλίου στη Δημοτική Ενότητα Τυμπακίου και στη λεωφόρο Κόκκινου Πύργου.
Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν ν’ απευθύνονται στο καφέ Kunga στο Τυμπάκι, στο Nokia κατάστημα των Μοιρών και στ’ αθλητικά καταστήματα του Δήμου Φαιστού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook