Ένας από τους μεγαλύτερους ειδησεογραφικούς οργανισμούς του κόσμου, το CNN, δεν έλεγξε ένα από τα εκατοντάδες δημοσιεύματά του με αποτέλεσμα να ανεβάσει σε ιστοσελίδα του είδηση ότι η Μαρινέλλα είναι νεκρή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ireport.cnn.com, της διαδραστικής ιστοσελίδας του δικτύου, όπου όλοι μπορούν να ανεβάσουν μια είδηση, η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια "έχασε τη ζωή της πριν τρεις μέρες σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας".

Ο "θάνατός" της επήλθε όταν το αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαινε η Μαρινέλλα, με αποτέλεσμα και τα δύο να τυλιχθούν στις φλόγες.

Χρειάστηκε να περάσουν ώρες πριν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αντιληφθούν ότι η είδηση είναι ψευδής και την κατεβάσουν, ενώ εικάζεται ότι η ανάρτηση προέρχεται από κάποιο spam στο Facebook.


Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν ήταν αλήθεια,καθώς η Μαρινέλλα την ώρα του "δυστυχήματος" βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωνε τις πρόβες ενόψει των εμφανίσεων της στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια έδωσε τη δική της απάντηση με χιούμορ από την πίστα του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας: "Όπως βλέπετε είμαι καλά... και ζω!".

cosmo.gr