Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για τον πατέρα ενός φοιτητή που σπουδάζει στη Λάρισα να καταδώσει το ίδιο του το παιδί για να το σώσει, όταν διαπίστωσε ότι αντί για σπουδές έκανε… διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα με βοηθό του ένα ανήλικο αγόρι μόλις 16 χρόνων!

Ο πατέρας πληροφορήθηκε ότι, ενώ ο γιός του έλειπε για τις διακοπές του Πάσχα, στο σπίτι που είχε νοικιάσει στη Λάρισα υπήρχε κίνηση. Όταν πήγε από το χωριό του στη δυτική Μακεδονία να δει τι γινόταν, βρήκε έναν άγνωστό του 16χρονο μπροστά σε ποσότητες ναρκωτικών! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν το ανήλικο αγόρι. Στο σπίτι κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 605,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 350 ευρώ!

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τον πατέρα να κατηγορεί τον 20χρονο γιο του ότι αυτός διακινούσε το χασίς και να ζητά τη σύλληψή του! Πράγματι, ο φοιτητής συνελήφθη και, μαζί με τον 16χρονο συνεργό του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook