Η καρδιά του «πρόδωσε» τον 84χρονο που βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Μίνθη του δήμου Ζαχάρως, όταν έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών! Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα!

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών που, με πρωτοφανή βιαιότητα, έδεσαν με καλώδιο τα πόδια του ανήμπορου θύματός τους και το έσυραν σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι του, το τελευταίο του χωριού, όπου ζούσε μόνος εδώ και δύο μήνες, όταν μετέφερε σε ίδρυμα την υπερήλικη αδελφή του.

Κανείς δεν ξέρει αν οι δράστες βρήκαν χρήματα να πάρουν από το σπίτι ή αν βασάνισαν τον 84χρονο για να τους πει πού τα έκρυβε. Ήταν η δεύτερη φορά που ο άτυχος άνδρας γινόταν στόχος κακοποιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, είχαν αποπειραθεί να τον ληστέψουν και τη Μεγάλη Πέμπτη, όμως έβαλε τις φωνές και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να προλάβει κάποιος να τους δει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook